IRFAN EVLERI – Studentenhuizen

Missie en Visie                                                                               

Onze missie is het ondersteunen van islamitische studenten, zodat zij onder meer capabel zijn antwoorden te geven aan fundamentele vragen van deze tijdperk, nuttig en baanbrekende individuen worden in de samenleving en de fundering worden in de toekomstige ontwikkelingen in Europa.

 

Onze doelen:

1.1 Een generatie creëren die de moskeeën bezoekt en die tegelijkertijd hoogopgeleid is. Om zo de leegte te vullen die ontstaat in onze moskeeën van jongeren die meer informatie willen over het geloof dat de reguliere Imam niet kan geven.

1.2 Een groep creëren die continu een positief effect zal hebben op de lokale gemeenschap. Deze groep zal bereid zijn om jongeren te helpen met hun huiswerk, lessen te verzorgen en activiteiten te organiseren.

1.3 Om ervoor te zorgen dat studenten niet een universiteit kiezen vanwege de bereikbaarheid maar vanwege de kwalificaties. Door het openen van Irfan Evleri in verschillende steden willen we het toegankelijker maken voor studenten om in een andere stad te studeren.

1.4 De nieuwe academici creëren van de toekomst. We hebben meer behoefte aan advocaten, leraren, artsen, schrijvers, journalisten, engineers, etc.. Met onze Irfan Evleri huizen willen we hun opleiden en ze verbonden houden aan de lokale organisaties waar ze in de toekomst veel voor kunnen betekenen.

1.5 Door samen te leven en studeren zal er een verbond gecreëerd worden tussen de studenten. Door deze verbintenis zullen ze op later leeftijd nog steeds in contact blijven. Dit contact kan gebruikt worden om jonge studenten te inspireren om verder te studeren in de toekomst.

1.6 Het versterken van de islamitische identiteit. We willen met onze Irfan Evleri onze identiteit versterken door rolmodellen te zijn ook anderen studenten. Op de universiteit en het HBO komen de studenten met veel verschillende soorten gedachten in aanraking. Hierbij willen wij willen ze helpen dit pad beter te kunnen bewandelen.

Aanmelden

Interesse? Meld je aan via onze website: http://www.irfanevleri.org/rotterdam-1/

Wij streven om binnen 1 week contact met je op te nemen.

 

 

 Irfan Evleri – El-Biruni

 We hebben een studentenhuis voor heren   dichtbij Rotterdam CS. Dit studentenhuis is   een slaapzaal.  Op 10 minuten afstand van   Rotterdam CS kunnen studenten rusteloos   langer slapen omdat ze niet meer anderhalf   uur reistijd hebben. Ontbijt en diner zijn   inbegrepen om het ook makkelijker te maken   voor hun. Vergis je niet dit is geen hotel. Met   gezamenlijke leesactiviteiten, Fadjr gebeden,   Sohbet en culturele reizen blijven we actief   bezig.

  —–

 Toekomstige Irfan evleri huizen zullen hier     verschijnen.

Info@nifstudenten.nl

NIF Studenten

Word lid

Irfan evleri

Nif jongeren